“Ξεφλουδίζοντας” τους Βanana Boys

02/03/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Δύο αγόρια, χορευτική μουσική και πολλές μπανάνες. Ότι χρειάζεσαι δηλαδή για ένα επιτυχημένο πάρτι! Οι Banana Boys τους τελευταίους μήνες έχουν καταφέρει να κλέψουν τις νυχτερινές αθηναϊκές μας εξορμήσεις και να αναδείξουν ένα τροπικό φρούτο (την μπανάνα εννοούμε) σε σύμβολο απόλυτης διασκέδασης. Ήρθε η στιμή να τους ξεφλουδίσουμε…

Ας ξεκινήσουμε με τις συστάσεις…

Οδυσσέας: Οι Banana Boys αποτελούνται από εμάς. Τον Οδυσσέα και τον Γιάννη. Δεν υπάρχουν άλλοι, αυτοί είμαστε… Οι Banana Boys δημιουργήθηκαν τελείως αυθόρμητα. Μετά από ένα πάρτι το περασμένο καλοκαίρι που συναντηθήκαμε με τον Γιάννη. Δεν γνωριζόμασταν πριν, μόνο φυσιογνωμικά. Εκεί γνωριστήκαμε, μιλήσαμε στο facebook και είπαμε “δεν κάνουμε κι εμείς ένα πάρτι”;

Γιάννης: Αυτό να φανταστείς έγινε τον Ιούλιο. Μετά πήγαμε διακοπές. Είπαμε τον Σεπτέμβριο να κάνουμε το πρώτο μας πάρτι.

Η αρχή

Οδ: Το πρώτο πάρτι εγινε στο “Spiti Υοga” στα εγκαίνια. Αποφασίσαμε να το διοργανώσουμε εμείς όλο. Μπανάνες, μουσική, τα πάντα. Είχε γίνει σε μια ταράτσα και τελικά έβρεξε. Ηταν η πρώτη μας μεγάλη επιτυχημένη αποτυχία αυτή. Αποτυχία γιατί έβεξε. Επιτυχία γιατί είχε πολύ κόσμο. Θυμάμαι να χορεύουν με ομπρέλες επάνω στην ταράτσα. Πολύ σουρεάλ σου λέω.

Γ: Μετά ήρθαν τα επόμενα. Εντάξει, μέχρι τον Νοέμβρη ψάχναμε να βρούμε μαγαζιά, κάποια μέχρι και τελευταία στιγμή. Μετά από τρία πάρτι ξαφνικά άρχισαν να μας παίρνουν τηλέφωνο, για συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις. Για να κλείσουμε σε μαγαζιά. Τώρα έχουμε κλείσει μέχρι τέλη Μαρτίου και μιλάμε ήδη για Απρίλιο και Μάιο. Κάπως έτσι ξεκίνησε…

IMG_8473

Από που κι ως που Banana Boys;

Γ: Ψάχναμε ονόματα που να μας αντιπροσωπεύουν. Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη ιστορία πίσω από αυτό.

Οδ: Ποιος ξέρει (γέλια); Ίσως γιατί η μπανάνα είναι ένα από τα πιο θρεπτικά φρούτα και αρέσει και στους δύο. Σίγουρα πάντως ότι προκύπτει από την μπανάνα πιο προβοκατόρικο, που θυμίζει τον φαλλό δηλαδή, καλώς συμβαίνει. Το σκεφτήκαμε κι αυτό. Αλλά εκ των υστέρων.

DSC_3231
Οι Banana Boys αριστερά: Γιάννης, δεξιά: Οδυσσέας

Το μυστικό για ένα τέλειο πάρτι;

Oδ: Xορευτική μουσική, ανεξάρτητα το είδος. Καλός ήχος, πολύ σημαντικό αυτό. Ωραία ατμόσφαιρα και καλά ποτά.

Γ: Με κάλυψες νομίζω!

DSC_3563

Το μυστικό των δικών σας πάρτι;

Γ: Ο χορός! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χορέψει κάποιος/α. Το φλερτ. Και πάλι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην φλερτάρει κάποιος/α.

Οδ: Σίγουρα χορός, φλερτ και κόσμος που θέλει να διασκεδάσει. Στα δικά μας πάρτι το φλέρτ οφείλεται κυρίως στις μπανάνες. Φταίει η μπανάνα και τα αυτοκόλλητα. Υπάρχει ένας λόγος για να παίξεις. Ούτε το αλκοόλ δεν το κάνει πια.

Γ: Το φλέρτ έχει σταματήσει να γίνεται έξω και ζωντανά. Γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή τώρα. Είναι ωραίο να βλέπεις να συμβαίνει και το θέλει κι ο κοσμος.

DSC_3688

Η μουσική των Banana Boys;

Γ: Χορευτική. Μπορεί να είναι και ποπ και ντίσκο και ηλεκτρονική. Ότι χορεύεται και ακούγεται ευχάριστα.

Οδ: Δεν παίζουμε πολύ ελληνικά. Αν θα παίξουμε θα παίζουμε περισσότερο 90s. Δεν τα απορρίπτουμε όμως.

_DSC0381

Ο κόσμος;

Οδ: Τα πάρτι μας είναι για όλους. Και straight και gay κόσμος (και όχι μόνο) θα φλερτάρει και θα χορέψει. Τα πάρτι μας έχουν αυτή την ελεύθερη διάθεση. Δεν είναι τόσο δεσμευτικά, ως προς τον χαρακτήρα. Είναι απλά για όλους. Από την αρχή έτσι το σκεφτήκαμε. Δεν ποντάραμε μόνο στον gay κόσμο. Θέλουμε να είναι ανοιχτό σε όλους. Η διασκέδαση ξέρεις δεν έχει ταμπέλες.

Άλλα πάρτι, πέρα από τα δικά σας:

Γ: Εννοείται. Αγαπώ πολύ τα “Υes it does” πάρτι.

Οδ: Ε ναι! Είμαστε πάρτι animals!

To πάρτι των ονείρων σας;

Γ: Κάτι που θα έχει σίγουρα θάλασσα, παραλία και φυσικά μπανάνες.

Οδ: Μ’ αρέσει πολύ να υπάρχει ένα κόνσεπτ σε κάθε παρτι. Οπότε θα έλεγα τη δυνατότητα για ένα conceptional πάρτι κάθε εβδομάδα.

Τα επόμενά σας πάρτι;

Οδ: Την Παρασκευή 4 Μαρτίου στο «Χοροστάσιον – Πολυχώρος Τέχνης» οι Banana Boys πάνε στο Χόλιγουντ. Το πάρτι είναι αποκριάτικο. Οι μπανάνες θα είναι παντού. Και περιμένουμε να δούμε τι θα ντυθεί ο καθένας.

Γ: Στις 26 Μαρτίου στο Booze, το θέμα είναι οι Banana Boys goes Sports. Το θέμα είναι αθλητικό. Από το τένις, το μπάσκετ μέχρι και την ξιφασκία!

[separator type=”thick”]

Οι Banana Boys στο Facebook και στο Instagram

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!