Ο Sam Smith κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το βραβείο Όσκαρ για το τραγούδι στην ταινία James Bond: Spectre, “Writing’s On the Wall”.

Ο διάσημος τραγουδιστής πάνω στη χαρά του νόμιζε πως ήταν ο μοναδικός gay που παραδέχτηκε ανοιχτά τις προτιμήσεις του στα Όσκαρ και δήλωσε: “Στέκομαι εδώ απόψε σαν ένας περήφανος gay και ελπίζω μια μέρα όλοι να στεκόμαστε σαν ίσοι μεταξύ μας”.

H δήλωση του Smith (ότι είναι ο πρώτος ανοιχτά gay άνδρας που κερδίσει χρυσό αγαλματίδιο) φαίνεται να ενόχλησε τον εξίσου βραβευμένο με Όσκαρ σεναριογράφο Dustin Lance Black (για την ταινία Milk), ο οποίος σχολίασε στο Twitter.

“Sam Smith, αν δεν έχεις καμία ιδέα για το ποιος είμαι, ήρθε μάλλον η στιγμή να σταματήσεις να στέλνεις μηνύματα στον αρραβωνιαστικό μου. Να μια αρχή…”

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!