Manny Pacquiao: “Οι ομοφυλόφιλοι είναι χειρότερα από ζώα”

17/02/2016

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Manny Pacquiao, παγκόσμιου πρωταθλητή της πυγμαχίας στις Φιλιππίνες, ο οποίος δήλωσε ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι χειρότερα από ζώα.

“Έχετε δει ζώα να ζευγαρώνουν με το ίδιο φύλο; Τα ζώα είναι καλύτερα γιατί μπορούν να ξεχωρίσουν το αρσενικό με το θηλυκό”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αντιδράσεις αυτές ανάγκασαν τελικά τον Pacquiao να ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσα από το Twitter.

“Ζητάω συγγνώμη που πλήγωσα ανθρώπους, συγκρίνοντας τους ομοφυλόφιλους με τα ζώα. Παρακαλώ συγχωρέστε με που σας πλήγωσα. Ο Θεός μαζί σας”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!