Τον Ίαν Θορπ με τον σύντροφό του Ράιαν Τσάνινγκ συνέλαβε ο φακός της «Daily Mail» Αυστραλίας.

Ο πρώην Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, που τον Ιούλιο του 2014 δήλωσε δημόσια ότι είναι gay, είναι σε σχέση με το νεαρό μοντέλο Ράιαν Τσάνινγκ και από ότι φαίνεται είναι πολύ ερωτευμένοι.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το το ζευγάρι να φιλιέται δημόσια, λίγο πριν κάνουν το μπάνιο τους στην πίσινα.

«Νιώθω άνετα με το να λέω ότι είμαι gay. Δεν θέλω να νιώθει ο κόσμος όπως εγώ. Μεγαλώνοντας μπορείς να νιώθεις άνετα, μπορείς να είσαι gay. Λέω στον κόσμο ότι είμαι gay και ελπίζω αυτό να το κάνει ευκολότερο σε άλλους».

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!