Ένας εντυπωσιακός αριθμός straight ανδρών απολαμβάνει τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών όταν αυνανίζεται

11/02/2016

Σχεδόν το ένα τέταρτο των ανδρών – straight και gay – έχει χρησιμοποιήσει ερωτικά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων δονητών και butt plugs, κατά τη διάρκεια της αυτοϊκανοποίησης, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Παρουσιάζοντας τα ευρήματά της στο συνέδριο επιστήμης με θέμα το σεξ στο Νέο Μεξικό τον περασμένο Νοέμβριο, η ψυχολόγος Allison Kirschbaum, υπεύθυνη για τη διεξαγωγή της μελέτης, ρώτησε εκατοντάδες άνδρες σχετικά με τις συνήθειες τους στον αυνανισμό.

Διαπιστώθηκε ότι το 24% όλων των ανδρών, straight και gay, έχει “τοποθετήσει κάποιο αντικείμενο” στον πρωκτό, το 35,3% είχε εμπλακεί σε παιχνίδια με τις ρώγες, ενώ το 32,2% έχει χρησιμοποιήσει δονητή.

Επιπλέον, μόλις πάνω από τα δύο τρίτα (66,4%) έχει τρίψει τα γεννητικά όργανά πάνω σε μια επιφάνεια, ενώ σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες (47,7%) έχουν χρησιμοποιήσει ένα ντους υψηλής πίεσης.

Στατιστικά, αν το 6-10% των ανδρών προσδιορίζεται ως gay ή bisexual, τα ευρήματα δείχνουν ότι τουλάχιστον το 14-18% των straight ανδρών συμφωνεί ότι απολαμβάνει την πρωκτική διείσδυση κατά τη διάρκεια του αυνανισμού.

Η Kirschbaum, πάντως, ελπίζει ότι ότι τα ευρήματά της θα ενθαρρύνουν τους άνδρες να πειραματίζονται περισσότερο σεξουαλικά.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!