Συνολικά 43 καφετέριες και μπαρ στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν σε μία κοινή δράση ευαισθητοποίησης της νεολαίας για θέματα πρόληψης και σεξουαλικής αγωγής.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου εθελοντές και εθελόντριες των Κέντρων Πρόληψης «Checkpoint» θα υποδέχονται το κοινό με δωρεάν διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού σε 43 σημεία των δύο πόλεων, δημιουργώντας το μεγαλύτερο πάρτι αφιερωμένο στην πρόληψη και στη σημασία της προφύλαξης.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!