Σύμφωνο Συμβίωσης υπέγραψε ο Αύγουστος Κορτώ

25/01/2016

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του, γιορτάζοντας μάλιστα τα 12 χρόνια σχέσης.

Ο γνωστός συγγραφέας ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook και την ανάλογη αναμνηστική φωτογραφία. Όπως ήταν αναμενόμενο, πλήθος κόσμου έσπευσε να τους ευχηθεί!

Μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου το ζευγάρι είχε εκφράζει την επιθυμία του να συνάψει σύμφωνο.

«Η μαγική στιγμή όπου έχουμε μόλις αντικρίσει το τελικό κείμενο του συμφώνου συμβίωσής μας, κι έχω χαζέψει απ’τη συγκίνηση…», είχε δηλώσει παλιότερα ο Κορτώ!

Αν και οι δυο τους έχουν παντρευτεί πρόσφατα στο εξωτερικό, θέλουν με αυτόν τον τρόπο να αναγνωριστεί η σχέση τους και από την ελληνική πολιτεία!

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!