Στην ηλικία των 60, ο James Vacca αποφάσισε να ακολουθήσει την εποχή του και να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει coming out.

O δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης ανέβασε εχθές στο Twitter: “Αφού μίλησα με τους φίλους και την οικογένειά μου, αποφάσισα να πω δημόσια ότι είμαι gay. Tώρα πίσω στα χρυσά κορίτσια  #outandproud #comingout“.

Το μέλος του συμβουλίου στη συνέχεια δήλωσε σχετικά: «Κάθε άτομο έχει τη δική του διαδρομή και είμαι τυχερός να είμαι σε θέση να πάρω την απόφαση να κάνω coming out με τους δικούς όρους. Ο προσανατολισμός μου είναι έμφυτο μέρος αυτού που είμαι και θέλω οι φίλοι μου, η οικογένεια, οι συναδέλφοι μου να μετέχουν σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου ».

 

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • gay
Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!