GuyFi: Το πρώτο περίπτερο σεξουαλικής (αυτό)ανακούφισης για άνδρες στο Μανχάταν

16/01/2016

Με το 80% των Αμερικανών να δηλώνει ότι υποφέρει από εργασιακό στρες, δεν είναι να απορείς που η βραβευμένη εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών “Hot Octopuss” εγκαινίασε το πρώτο περίπτερο σεξουαλικής ανακούφισης για άνδρες (GuyFi) στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με το Time Out, το αξιοσημείωτο 39% των Νεοϋορκέζων αυτοϊκανοποιείται στον χώρο εργασίας για να ανακουφιστεί από την πίεση. Η Hot Octopuss δημιουργεί το περίπτερο Guy Fi για να εκμεταλλευτεί αυτή την συνήθεια έξω από το γραφείο και σε ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον, σχεδιασμένο να δώσει στους πολυάσχολους του Μανχάταν την απομόνωση αλλά και τη σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας που τους αξίζει.

Η Hot Octopuss, κατασκευάστρια του πρώτου «Guybrator» στον κόσμο, έχει εργαστεί σκληρά για να μειωθεί το στίγμα γύρω από τα ανδρικά παιχνίδια του σεξ καθώς και να υποστηρίξει τα οφέλη του αυνανισμού για την υγεία. Καλεί μάλιστα όλους τους στρεσαρισμένους υπαλλήλους να επισκεφθούν το περίπτερο GuyFi και να μάθουν πώς ένα μικρό διάλειμμα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ευημερία και την παραγωγικότητά τους.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι η ανδρική αυτοϊκανοποίηση μειώνει το στρες και την κατάθλιψη, καθώς συμβάλλει στην αύξηση της αυτοεκτίμησης.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!