Η εμφάνιση του Βαλλιανάτου στον Αρναούτογλου

15/01/2016

Στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε εχθές ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Σχετικά με το φιλί που αντάλλαξε στη Βουλή, σχολίασε: «Το φιλί δεν έχει ήχο. Δεν κάναμε θόρυβο άρα δεν θα μπορούσαν να μας συλλάβουν. Είχαμε στήσει τους φωτογράφους για να μας τραβήξουν. Αν δεν το είχαμε κάνει δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι κανείς. Ήταν ένα φιλί… Έλεος! Το αποφασίσαμε ένα δεκάλεπτο πριν γίνει. Είχε έναν συμβολισμό. Οι βουλευτές κάνανε βόλτες, πότε μέσα- πότε έξω από την αίθουσα της ολομέλειας στη διάρκεια της συζήτησης και όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας έφυγαν… Δεν ψηφίστηκε νόμος για τους ομοφυλόφιλους. Ήταν ένας νόμος για τους straight που απέκλειε τους ομοφυλόφιλους. Αυτό διορθώθηκε. Πλέον δεν αποκλείεται κανείς».

Ο Αρναούτογλου σχολίασε ότι το φιλί στη Βουλή ήταν κάτι που δεν του άρεσε καθόλου «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν μου άρεσε το ότι φιληθήκατε, όχι επειδή ήταν ομοφυλοφιλικό το φιλί, αλλά και ετεροφυλοφιλικό να ήταν το φιλί, πάλι δεν θα μου άρεσε. Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που δεν θα γουστάριζα να βλέπω κανέναν να φιλιέται. Τώρα θα μου πεις, αυτό τους πείραξε και τους πίκρανε; Έχουν κάνει αυτό το χώρο, έχουν δει τα αίσχη, κλεψιές, ρεμούλες, έφεραν μια χώρα στην καταστροφή, σε πείραξε ένα φιλί;».

Αναφορικά με την τεκνοθεσία παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια, ο Βαλλιανάτος σημείωσε ότι: «Η υιοθεσία των παιδιών έχει να κάνει με το συμφέρον των παιδιών. Η επιτροπή που το εξετάζει κοιτάει δυο πράγματα. Το γιατί το κάνεις και την ασφάλεια των παιδιών. Θεωρώ πως όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν την αίτηση αυτή. Στην Ελλάδα μπορεί να υιοθετήσει ένα παιδί ένας μπαμπάς μόνος ή μία μαμά μόνη της, άρα το πρότυπο της οικογένειας αποκλειστικά με μαμά και μπαμπά έχει καταρριφθεί. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που παριστάνουν τους straight για να υιοθετήσουν παιδί. Straight ήταν και αυτός που πρόσφατα στραγγάλισε τη γυναίκα του, πήρε το παιδί του και εξαφανίστηκε».

Επιπλέον, σε ότι αφορά τη στάση της εκκλησίας σημείωσε: «Καμία συγγνώμη από τους παπάδες. Ξεφτίλα. Η εκκλησία είναι αγάπη. Αν δεν έβριζαν τους ομοφυλόφιλους δεν θα είχαν καμία θέση στην τηλεόραση».

Τέλος, σε ότι αφορά το γεγονός ότι πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι οροθετικός, αποκάλυψε πως: «Δεν έγινε πιο δύσκολη η ζωή μου από τότε που δήλωσα οροθετικός. Έχω μάθει στα δύσκολα. Συνεχίζω να φιλιέμαι και όλοι γύρω μου μαθαίνουν πόσο δύσκολο είναι να κολλήσει κάποιος AIDS. Τότε που κόλλησα τον ιό εγώ δεν ξέραμε. Ήταν πιο εύκολο να κολλήσεις τότε. Τώρα πλέον όλοι ξέρουν περισσότερα. Το επίπεδο ζωής των οροθετικών είναι πλέον καλύτερο και με τα φάρμακα γίνεται ακόμα καλύτερα. Είναι ενδεικτικό πλέον πως τα παιδιά των οροθετικών δεν είναι οροθετικά».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!