Πρόστιμο στην Αργεντινή, τη Χιλή, το Μεξικό, το Περού και την Ουρουγουάη επέβαλε η FIFA, για τα ομοφοβικά συνθήματα που κατά καιρούς έχουν ακουστεί από τις ομάδες τους.

Σύμφωνα με τον οργανισμό τα συνθήματα αυτά ακούστηκαν κατά τη διάρκεια των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρώτη στη λίστα βρίσκεται η Χιλή, με πρόστιμο  70.000$ για υποθέσεις σε τέσσερις διαφορετικούς αγώνες, ενώ από 20.000$ θα χρειαστούν να πληρώσουν οι υπόλοιπες τέσσερις χώρες.

 

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • FIFA
Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!