Ο Charlie Carver από το Teen Wolf κάνει coming out

12/01/2016

Ο Charlie Carver, τo αστέρι της σειράς Teen Wolf, έκανε εχθές coming out ως gay στους 700.000 θαυμαστές στο Instagram, μέσα από μια έκθεση μοιρασμένη σε 5 φωτογραφίες.

Στιγμιότυπο 2016-01-12, 10.35.25 πμ

“Είμαι gay. To είπα σε αυτούς πρώτα, να δω πω νιώθουν. Toυς χτύπησε άσχημα και μίσησα τον εαυτό μου για αυτούς. Ήμουν 12. Θα χρειαζόμουν κάποια χρόνια μέχρι να μπορέσω να το επαναλάβω σε κάποιον, εν τω μεταξύ έφερνα τη φράση αυτή ξανά και ξανά στο στόμα μου μέχρι που ένιωσα άνετα και σίγουρος αρκετά να ξεστομίσω αυτές τις λέξεις πάλι, αυτή τη φορά στην οικογένειά μου…”

“Η σχέση μου με τη σεξουαλικότητα σύντομα έγινε περισσότερο περίπλοκη. Ήθελα να πιστεύω σε έναν κόσμο, όπου η σεξουαλικότητα κάποιου θα ήταν για τους περισότερους κάτι άσχετο. Επίσης σαν ηθοποιός πίστευα ότι η ευθύνη μου στην τέχνη και στη δουλειά ήταν να μείνω ουδέτερος – ήμουν ένας καμβάς, ένας χαμελαίων, ο επόμενος χαρακτήρας…”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!