Oμοφοβική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου (βίντεο)

07/01/2016

Την επίθεση που δέχθηκε από συνεπιβάτη του στο μετρό του Λονδίνου που επιτέθηκε λεκτικά σε έναν gay άνδρα περιέγραψε με ανάρτησή του στο Facebook ένας Βρετανός.

Ο Ράιαν Μάχον προσπάθησε να υπερασπιστεί τον gay συνεπιβάτη του γεγονός που εξαγρίωσε τον ήδη αλλόφρονα άνδρα που είχε ήδη «λούσει» με διάφορα κοσμητικά επίθετα το θύμα του.

«Αν δεν υπήρχε η κάμερα του κινητού τηλεφώνου δεν θα είχες σαγόνι» ακούγεται να λέει ο άνδρας στον Μάχον, ο οποίος κατέγραψε και τα τρία λεπτά της λεκτικής επίθεσης που δέχθηκε.

Ωστόσο ο Μάχον παρέμεινε ήρεμος και συνέχισε να απευθύνει ερωτήματα στον άνδρα για το τι ήταν αυτό που τον προσέβαλε. «Αν κάποιος θέλει να ντυθεί έτσι, τι σημαίνει αυτό; Δεν μου κάνει καμία διαφορά στη ζωή μου» λεέι ο Μάχον με τον «συνομιλητή» του να του λέει ότι «εμένα μου κάνει διαφορά… ακούγεσαι ομοφυλόφιλος».

Το ομοφοβικό παραλήρημα τελειώνει με τον άνδρα να αποκαλει τόσο τον Μάχον όσο και το θύμα του «βρώμικούς ανθρώπους» και «σιχαμερά σκουλήκια.

Μετά την ανάρτηση του βίντεο στο Facebook ενεργοποιήθηκε η αστυνομία η οποία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό.

https://youtu.be/cMg8qMzuWyw?t=60

πηγή: sport-fm.gr

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!