Η Μαριέλλα Σαββίδου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημερούδια», αντέδρασε στα “ρατσιστικά” σχόλια της Χρυσάνθης Κιτσινέλης, σχετικά με τα ρούχα που πρέπει να φοράνε οι γυναίκες με κιλά.

Βλέποντας στα πλάνα την Μαρία Κορινθίου η fashion blogger σχολίασε: «Η Μαρία Κορινθίου έχει κάνει κάτι πολύ σωστό, έχει κρύψει τα πόδια της και κάνει πάρα πολύ καλά που το κάνει αυτό. Γιατί δεν είναι για να φαίνονται γιατί είναι παχιά πολύ».

Και πώς θα πας στην παραλία;», ρώτησε η ηθοποιός. «Θα βάλω μια τουνίκ βρε Μαριέλλα μου», της εξήγησε η fashion blogger.

«Χρυσάνθη μου λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά ο κόσμος έχει προχωρήσει! Sorry! Ευτυχώς που δικαιούται ο καθένας να ντύνεται όπως θέλει! Μη δημιουργούμε ανασφάλειες», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός, καταδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τις “αναχρονιστικές” αντιλήψεις που εξακολουθούν να προωθούνται από τον χώρο της μόδας!

https://youtu.be/3quar-CFNq4

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!