Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε ο Βασίλης Καρράς. Ο τραγουδιστής ανέπτυξε, μεταξύ άλλων, τις απόψεις του για τα “gay ζητήματα”.

Για σύμφωνο συμβίωσης… 
«Δεν με ενοχλεί αυτό, γιατί μπήκαν στη ζωή μας, είναι στη ζωή μας… Ας πούμε ορισμένα πράγματα γιατί δεν είμαι άνθρωπος των άκρων. Είναι στη ζωή μας, αφού είναι κρυφό, υπάρχει, είναι ένα πρόβλημα, ας γίνει τουλάχιστον νόμιμο να ξέρουμε και ποιους έχουμε δίπλα μας».

Για τεκνοθεσία…
«Αυτό με πονάει πάρα πολύ. Δεν θέλω να το ακούω».

Για το coming out…
«Εγώ νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζουμε ποιους έχουμε δίπλα μας, τον γείτονά μας, τον απέναντι, τι έχει η χώρα μας, που βρισκόμαστε… καλό είναι να το ξέρουμε. Φτάνει πια αυτό το κρυφτούλι! Ντρέπονται οι πατεράδες, ντρέπονται οι γονείς, ντρέπονται… Πολλοί άνθρωποι πίσω υποφέρουν από αυτούς. Τουλάχιστον ας γίνει δημόσιο το γεγονός».

https://youtu.be/sBUpgXufy2A?t=1

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γίνανε όλοι ειδικοί ξαφνικά! Α ρε Ελλαδάρα με τους ΑΝΔΡΑΚΛΕΣ σου, που, δε λένε να καταλάβουν ότι ζούμε το 2015 και οχι το 1300!

Comments are closed.