6 διάσημα άτομα που μεγάλωσαν με ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς

1539
Οι ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς ήταν, είναι και θα είναι για πάντα εδώ! Από τον Neil Patrick Harris και τον Anderson Cooper μέχρι τον Andy Cohen και τον Tom Daley, οι διάσημοι ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς είναι πλέον πιο ορατοί και γνωστοί από ότι ήταν στο παρελθόν. 

Λιγότερο γνωστό είναι όμως το ποιες διασημότητες μεγάλωσαν σε κουήρ οικογένειες. Θρύλοι του κινηματογράφου, όπως η Jodie Foster και ο Robert DeNiro είχαν πράγματι ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να σας δείξουμε έξι διάσημα άτομα που μεγάλωσαν με τους ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς τους. Δείτε τα!

Ally Sheedy

Ally Sheedy's Net Worth: All About The Actress' Earnings - OtakuKart

Η Ally Sheedy έχει μιλήσει ανοιχτά και με πολύ υποστηρικτικό τρόπο για τη λεσβία μητέρα της. Σε συνέντευξη της, έχει δηλώσει ότι μεγάλωσε με μια μαμά η οποία ήταν πάντα πολιτικά ενεργή, και το ότι μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου οι διαφορετικές μεταξύ τους σεξουαλικές ταυτότητες ήταν ο κανόνας.

Amy Adams

Amy Adams to Star in Gillian Flynn's 'Sharp Objects' – The Hollywood Reporter

Η Amy Adams μεγάλωσε σε ένα σπίτι Μορμόνων, αλλά εγκατέλειψε την εκκλησία λίγο μετά το διαζύγιο των γονιών της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της, η οποία ζούσε με τη σύντροφό της.

Jena Malone

Jena Malone Felt "Heard, Validated, Respected" As a Child Actor

Η Jena Malone μεγάλωσε με τις δύο μαμάδες της. Σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν της φάνηκε μη φυσιολογική η οικογένεια της, και ότι πήρε πολλή αγάπη και αποδοχή από αυτήν.

Jodie Foster

Jodie Foster to receive George Eastman Award in Rochester

Η Jodie Foster μεγάλωσε ταξιδεύοντας με τη λεσβία μαμά της η οποία ήταν ηθοποιός. Δυστυχώς, την έχασε το 2019, και τότε είχε δηλώσει για εκείνη: «Η Evelyn ήταν το πιο δυνατό άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ».

Mandy Moore

Mandy Moore attends the Premiere Of Lionsgate's Midway at Regency Village Theatre on November 05 2019 in Westwood...

Η Mandy Moore δεν έχει μόνο μια λεσβία μαμά αλλά και δύο γκέι αδελφούς! Η μαμά της άφησε τον πατέρα της για μια άλλη γυναίκα όταν η Moore ήταν 23 χρονών. Κάποτε είχε δηλώσει ότι στην οικογένεια τους κανείς δεν κρύβει το ποιος είναι.

Robert DeNiro

Robert De Niro 80th Birthday to Be Celebrated With “De Niro Con” – The Hollywood Reporter

Ο Robert DeNiro είχε πει στο Out Magazine το 2016, σκεπτόμενος τον γκέι πατέρα του: «Δεν το γνώριζα τότε. Ελπίζω να μπορούσαμε να είχαμε μιλήσει περισσότερο για αυτό. Η μητέρα μου δεν ήθελε να συζητάει για τέτοια πράγματα. Εγώ στα παιδιά μου λέω ότι κάποιες φορές πρέπει να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια πριν να είναι πολύ αργά».