Νεκρός βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο gay πορνοστάρ, Dimitri Kane.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας κάνουν λόγο για αυτοκτονία, με την μαρτυρία όμως ενός φιλικού προσώπου του 20χρονου ηθοποιού να υποστηρίζει ότι ο θάνατος οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Την απάντηση θα δώσει η αυτοψία που θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

Η οικογένεια του Kane δηλώνει συγκλονισμένη από τον θάνατο του Κane, o οποίος “έρχεται” μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του Zac Stevens, ενός άλλου νεαρού gay πορνοστάρ.

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!