Το μυστικό του αποκάλυψε πρόσφατα ο ηθοποίος Tom Hardy, με το οποίο καταφέρνει να διώξει την ένταση που υπάρχει όταν ένα γύρισμα δεν πάει και τόσο καλά.

“Όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, πηγαίνω (στον σκηνοθέτη). ‘Γιατί δεν αγκαλιαζόμαστε μπροστά σε όλα αυτά τα άτομα εδώ;’ Η ιστορία τελειώνει με τους δυο μας να κυλιόμαστε στο χιόνι (σ.σ. αναφέρεται στα γυρίσματα πρόσφατης ταινίας). Αν είμαι κακό αγόρι που το κάνω αυτό, τότε προτιμώ να είμαι ένα κακό αγόρι και να διώχνω αυτή την ένταση…”

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!