Υπάρχουν πολλά πράγματα που μαρτυρούν την προσωπικότητά σου. Ένα από αυτά είναι και τα εσώρουχα σου! Μάθε τι τύπος είσαι ανάλογα με το κομμάτι ύφασμα επιλέγεις να έχεις ανάμεσα στα πόδια σου.

01_23

Εκτιμάς τον χώρο, την ελευθερία και ένα μικρό χωρό αναπνοής για να βεβαιωθείτε ότι οι “φίλοι” σου εκεί μέσα δεν ασφυκτιούν.

Είσαι έτοιμος για κυνήγι!

Οπαδός της κλασικής σχολής.

Είσαι μια αηδία, γιατί έχεις να βάλεις πλυντήριο για μήνες.

Μάλλον έχεις εγκαταλείψει κάθε ελπίδα και ξέρειςότι κανείς δεν θα θελήσει να σας δει με το εσώρουχό σου.

Είσαι αισιόδοξος και ελπίζεις ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί μπροστά σου ένα τζακούζι ή μια πισίνα!

εμ…. δηλαδή… εμ…

Είσαι πρακτικός άνθρωπος και κυρίως δεν θες να κρυώνεις!

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!