Για το ομοφοβικό “tweet” που απευθυνόταν στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, μίλησε – μεταξύ άλλων- ο Ν. Νικολόπουλος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο ΣΚΑΪ.

Δήλωσε μάλιστα κουρασμένος από όλη αυτή την ιστορία. Συγκεκριμένα υποστήριξε:

“Να σταματήσει κάποια στιγμή με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου. Δεν έχω τίποτε με κανέναν άνθρωπο. Είμαι φίλος οικογενειακός με πολλούς ανθρώπους που έχουν διαφορετική σεξουαλική κατεύθυνση. Ειναι ανέκδοτο ότι δεν έγινα υπουργός εξαιτίας του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου. Έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει εκείνο που θέλει…”

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!