Την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και για τα ομόφυλα ζευγάρια εξήγγειλε από τη Βουλή ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι θα είναι ένα από τα μέτρα που θα ρυθμιστούν νομοθετικά όπως και έτερα ζητήματα αντιρατσιστικού ενδιαφέροντος.

Υπενθυμίζεται ότι το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια είχε ενταχθεί προς διαβούλευση κατά την διάρκεια της προηγούμενης διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο οι σχεδιασμοί έμειναν στον «αέρα».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!