Ντε Σαντ, στη Ζυστίν – ένας απολαυστικά S&M μονόλογος

Ο μονόλογος «ΝΤΕ ΣΑΝΤ. ΣΤΗ ΖΥΣΤΙΝ» δημιουργήθηκε το 2010, στην αυγή της οικονομικής και πολιτικής κρίσης.

Τα γεγονότα εξελίσσονται συνεχώς και παραδόξως ο φανταστικός χαρακτήρας της Μαντάμ Ντελμόνς που αντιπροσωπεύει όλη τη φιλοσοφία του Μαρκήσιου Ντε Σαντ, είναι ακόμα εδώ.
Μας παρακολουθεί χαμογελώντας σαρκαστικά, πιο δυνατή, πιο δαιμόνια και πιο δικαιωμένη από ποτέ.
Μας προσκαλεί στον εκκεντρικό της κόσμο, αγγίζει τα πιο κρυφά ταμπού μας, χαρίζει απλόχερα συμβουλές επιβίωσης και προτείνει τρόπο ζωής. Τώρα! Με μεγαλύτερη πίστη από ποτέ! Καταδυθείτε στον απόκρυφο κόσμο της…

ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ: Ακαδήμου 13 – ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, κρατήσεις: 210 52 31 131

Από τις 7 Οκτωβρίου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 20:00 και για λίγες παραστάσεις

Κείμενο- σκηνοθεσία – φωτισμοί Cezaris Graužinis, Κοστούμι – Styling:  Vilma  Galeckaite- Dabkiene, Σκηνικό:   Cezaris Graužinis, Ηχητικό περιβάλλον βασισμένο στην άρια Κάστα Ντίβα: Martynas  Bialobžeskis, Μετάφραση: Αλεξάνδρα Ιωαννίδου, Ερμηνεύει η Μάρω Παπαδοπούλου.

Μανώλης Βαμβούνης

Αν δεν σας μιλάω εδώ, θα είμαι κάπου και θα βλέπω θέατρο. Ή θα διαβάζω comics. Ή θα βλέπω drag queens στην τηλεόραση. Ή θα βλέπω κάτι με spandex ή περούκες στο σινεμά. Ή τελοσπάντων θα κάνω κάτι απροσδιόριστα geeky. Στο Antivirus είμαι τα τελευταία δύο χρόνια υπεύθυνος των σελίδων του Culture και συνιδρυτής των θεατρικών βραβείων Gay Theatre Awards. Αν δεν με δείτε κάπου έξω (δεν με χάνετε, promise) κυκλοφορώ στο προσωπικό μου blog project www.gkoultoura.gr και στο twitter ως @manolis.




Δες και αυτό!