Τέυχος 63 μες το κατακαλόκαιρο!

Με κεντρικό αφιέρωμα να είναι γυμνά σώματα αναγνωστών και αναγνωστριών μας. Όλα όμορφα. Και όλα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να μοιραστούμε αυτή την απλή αλήθεια.

Στις σελίδες μας επίσης θα βρείτε τη συνέντευξη της DEMY καθώς και του Greg Louganis. Επίσης αφιερώματα που αφορούν στους lgbt χαρακτήρες στα video games και ένα ακόμη για το gay porn!

Ελπίζουμε να σας κρατήσουμε καλή συντροφιά.
[pdfviewer width=”595px” height=”779px” beta=”false”]https://avmag.gr/pdf/63.pdf[/pdfviewer]
Editorial #63

Το πρώτο θεωρώ και χειρότερο αποτέλεσμα του φόβου είναι το κλείσιμο. Η δυσκολία να τον μοιραστείς ουσιωδώς με τον κόσμο. Και έτσι κλειδώνεις σε σπίτια, κλειδώνεις σε σχέσεις, σε ντουλάπες και σε συμπεριφορές που κι ακόμη κι αν πάψεις να σε αναγνωρίζεις κάπου εκεί, το διατηρείς. Γιατί φοβάσαι να αναγνωρίσεις πρωτίστως το είδος του φόβου, είτε είναι της ελευθερίας, είτε της αλλαγής και της διεκδίκησης, είτε της μνήμης.

Και αλήθεια τελικά δε με αφορούν καθόλου οι τσιτάτες ψυχολο-δικαιολογίες όσο και αν προσπαθώ να τις σέβομαι. Γιατί δε μου αρέσει ρε παιδί μου να βάζω πράγματα κάτω από το χαλί. Μπορεί να ξεχειμωνιάζεις καλά και να κάνεις τα στραβά μάτια αλλά τι στο καλό; Κάποιο καλοκαίρι θα χρειαστεί να τα βγάλεις. Έστω και μόνο για καθάρισμα. Και το φως το καλοκαίρι δε βοηθάει στο κρύψιμο. Και κάπου μέσα σου το ξέρεις.

Να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι.

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος