Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου παντρεύεται

08/05/2015

828310-xavier-bettelΤην Παρασκευή 15 Μαΐου πρόκειται να παντρευτεί ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ τον εκλεκτό της καρδιάς του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει « Ο Μπετέλ δεν επιθυμεί να κάνει επίδειξη της προσωπικής του ζωής και απέρριψε το αίτημα εφημερίδων που επικεντρώνονται στην προσωπική ζωή διασημοτήτων να καλύψουν την τελετή». Παρόλα αυτά επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του πρωθυπουργού που επιβεβαιώνουν την είδηση του γάμου!

Ο 42χρονος Μπετέλ είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να παντρευτεί με τον Γκοτιέ Ντεστενέ, έναν αρχιτέκτονα με τον οποίο έχουν συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης από το 2010.

Θυμίζουμε ότι η σεξουαλικότητα του Πρωθυπουργού είχε γίνει στόχος κακόβουλης επίθεσης από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Ν. Νικολόπουλο ο οποίος μέσω τουίτ είχε χρησιμοποιήσει χυδαία γλώσσα, για να πάρει την ευγενική αλλά και σαρκαστική απάντηση του κυρίου Μπετέλ.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!