Είναι το έτος 2014 η Ελλάδα ζεί κάτω από την σκια του Αντώνη Σαμαρά. Τα πράγματα δείχνουν άσχημα για τα ΛΟΑΤ δικαιώματα μέχρι που ένα μικρό γκρούπ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο φωτογράφος Μενέλας εμπνέεται από την περίφημη ταινία Raspberry Reich του Bruce LaBruce και μεταφέρει την ροζ επανάσταση στην Ελληνική πραγματικότητα του 2014. Οι φωτογραφίες του σχολιάζουν την πολιτική και την κοινωνική πραγματικότητα χωρίς να αφήσει απέξω και σχόλια για την ίδια την ΛΟΑΤ κοινότητα.

Η έκθεση συνοδεύει την ταινία μικρού μήκους με το ίδιο όνομα που θα προβληθεί στα πλαίσια του Outview Film Festival (10 Μαιου -21:30).

Plagiarism is essential, progress implies it

press1 press2 press3 press4

Πληροφορίες

OUTVIEW FILM FESTIVAL  

7-15 Μαίου 2015

Ταινιοθήκη της Ελλάδας

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!