Την έδιωξαν από το γυμναστήριο επειδή δεν ήθελε τρανς γυναίκες στα αποδυτήρια

10/03/2015

ImageHandler.ashx-8Εκτός γυμναστηρίου τέθηκε μια 48χρονη γυναίκα από το Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, μετά από τα παράπονα που έκανε στη διεύθυνση επειδή συνάντησε στα αποδυτήρια μια τρανς γυναίκα.

Όπως δήλωσε στο CNN:” Μπαίνοντας στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου, αντίκρυσα έναν άνδρα με περούκα και ρουζ”.

Παρά τα παράπονα της όμως, η ρεσεψιόν του Planet Fitness δήλωσε στη γυναίκα ότι η πολιτική του γυμναστηρίου είναι πως “το κάθε μέλος μπορεί να χρησιμοποιεί τα αποδυτήρια που θέλει, ανάλογα με το φύλο στο οποίο αισθάνεται ότι ανήκει”.

Ο εκπρόσωπος του γυμναστηρίου επίσης δήλωσε στον Τύπο ότι ακύρωσε την κάρτα μέλους της 48χρονης, όχι επειδή παραπονέθηκε για την ύπαρξη του εν λόγω ατόμου στα γυναικεία αποδυτήρια, αλλά για την ανάρμοστη συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με την δήλωση του γυμναστηρίου, η γυναίκα δεν αρκέστηκε να κάνει τα παράπονά της στη ρεσεψιόν, αλλά φρόντισε να μιλήσει για το επίμαχο θέμα και στα υπόλοιπα μέλη.

Η ίδια ανέφερε ότι δεν ενδιαφέρεται να πάρει πίσω την κάρτα μέλους του γυμναστηρίου, αλλά θέλει να πληροφορήσει όσο περισσότερα μέλη γίνεται για το περιστατικό.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!