Ένα gay ζευγάρι, με μία ντουζίνα παιδιά!

10/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Για μερικά ζευγάρια, ένα παιδί είναι αρκετό. Κάποια άλλα προτιμούν 2, ή το πολύ 3. Όμως για τους Roger και Steven Ham, ένα gay ζευγάρι από την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών, μόνο αφότου υιοθέτησαν 12 παιδιά αισθάνονται πλέον οικογένεια!

Το σπίτι τους, 8 χρόνια μετά το πρώτο παιδί, είναι πλέον γεμάτο παιχνίδια, όμως βρίσκεται πάντα σε απόλυτη τάξη. Το πρόγραμμα των παιδιών για σχολείο, σπίτι, μπάσκετ, cheerleading και καράτε, είναι τέλεια οργανωμένο στο Blackberry του Steven.

Όπως λέει ο 42χρονος, τα παιδιά πλέον γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θέλουν κάτι να γίνει, θα πρέπει να βρίσκεται καταχωρημένο στο κινητό του. Ο άνδρας ξυπνάει κατά τις 5 το πρωί, την ώρα δηλαδή που ξυπνάει και το πρώτο παιδί αυτής της ιδιότυπης οικογένειας. Ο 47χρονος Roger ξυπνάει μια ώρα αργότερα για να πάει στη δουλειά.

Στο σπίτι υπάρχουν αυστηροί κανόνες, όμως όπως δηλώνουν, ενθαρρύνουν τα παιδιά να κάνουν ό,τι τους αρέσει. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας είναι η σχεδόν 2 χρονών Olivia, ενώ η μεγαλύτερη είναι η 16χρονη Vanessa.

Στην πολιτεία της Αριζόνα, ζευγάρια του ιδίου φύλου απαγορεύεται να παντρευτούν ή να υιοθετήσουν παιδιά. Έτσι, τα ονόματα και των δυο ανδρών βρίσκονται μόνο στα πιστοποιητικά γεννήσεως δυο εκ των παιδιών που υιοθετήθηκαν στην Ουάσινγκτον, ενώ στα άλλα δέκα που υιοθετήθηκαν στην Αριζόνα, υπάρχει μόνο του Steven.

Τα παιδιά, όπως λένε, δεν έχουν κανένα πρόβλημα που έχουν δυο μπαμπάδες. Όπως δηλώνει η 12χρονη Elizabeth, «οι περισσότεροι φίλοι μου θεωρούν ότι το να έχω δυο μπαμπάδες είναι διαφορετικό, και εμένα μου αρέσει να διαφέρω».

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!