O James Franco φιλάει (ξανά) τον συμπρωταγωνιστή του στο στόμα!

04/02/2015


Στην νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί, «I am Michael», ο James Franco ενσαρκώνει τον Michael Glatze, έναν πρώην gay ακτιβιστή και εκδότη του περιοδικού «Young Gay Amerika», ο οποίος μετά από μερικά απίστευτα περιστατικά που έζησε στη ξέφρενη ζωή του, επέλεξε να γίνει ετεροφυλόφιλος και να ακολουθήσει τον δρόμο της εκκλησίας. Η ταινία που προβλήθηκε στο Sundance Film Festival έχει προκαλέσει με τις σκηνές σεξ μεταξύ των ανδρών πρωταγωνιστών, James Franco, Zachary Quinto και Charlie Carver.

Στην προβολή της ταινίας στο Sundance Film Festival, ο James Franco και ο συμπρωταγωνιστής του, Zachary Quinto έδωσαν ένα φιλί στο στόμα. Το video κατέγραψαν oι New York Τimes που δημοσίευσαν το video!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!