SELFBAR: Κάν’ το μόνος σου!

30/01/2015

Selfbar Interiors-10_600x600_150KBΤο πρώτο Self Bar στην Αθήνα είναι γεγονός και πολύ αργήσαμε να σας ενημερώσουμε κιόλας. Πρόκειται για μία μοναδική ιδέα όπου μπορείς να εκπαιδευτείς στο να φτιάχνεις σωστά Cocktails, αλλά και πώς να σερβίρεις σωστά τα ποτά, τα κρασιά και την μπύρα ώστε να κλέβεις τις εντυπώσεις στη παρέα ή στον /ην σύντροφό σου!

Η ιδιαιτερότητα του Self bar είναι ότι αντί για μπάρμαν και σερβιτόρους έχουν bar trainers και service trainers που σε καθοδηγούν ώστε να δημιουργήσεις σωστά το δικό σου ποτό και να το σερβίρεις. Δεν περιορίζονται μόνο στα σκληρά αλκοολούχα ποτά αλλά σου δείχνουν πώς να σερβίρεις το μπουκάλι με το κρασί την μπύρα ακόμα και τα συνοδευτικά που ακολουθούν τα ποτά!

Φυσικά θα αναρωτιέστε με τι κόστος όλα αυτά; Εδώ είναι το καλύτερο αφού το κόστος είναι “ανάλαφρο” με τα ποτά (απλά) να ξεκινούν από τα 4,5 €, τα cocktail 5,5 – 6 € και τα μπουκάλια του κρασιού από τα 9 €, ανάλογα με την επιλογή σας.

Αν το όνειρο σου ήταν να γίνεις ένας καλός μπάρμαν ή μια καλή μπαργούμαν, τότε έχεις βρει το σωστό μέρος που μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Κάλεσε τη παρέα σου, μπες πίσω από τη μπάρα και ξετρέλανε τους με τις δημιουργίες σου!

Το Self bar είναι ένας χώρος καλαισθήτος και καθαρός με ιδιαίτερη διακόσμηση και παρειστική ατμόσφαιρα, όπως θα ήταν ένα περιποιημένο σπίτι. Οι μουσικές του επιλογές κινούνται μεταξύ Jazz και Rock & Roll.

SOS TIP: μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα υπέροχα nachos με τυρί που διαθέτουν.

[box type=”info” ]Που θα το βρεις: Τριπτολέμου 43 & Ορφέως 20 γωνία στο Γκάζι, Μετρό Κεραμικός. Τηλ: 210-3413544, Λειτουργεί: Δευτέρα – Παρασκευή 18:00 – 02:00, Σάββατο 16:00 – 04:00 και τις Κυριακές 14:00 – 02:00.[/box]

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!