James Franco: “Μπορεί απλά να είμαι gay”

29/01/2015

james-franco-gay-kiss-2013Με τις gay-theme ταινίες αλλά και με τις πολλές – σχετικές αναρτήσεις- στα social media, δεν είναι παράλογο που τόσος κόσμος αναρωτιέται σχετικά με τη σεξουαλικότητα του James Franco.

Ο ηθοποιός ερώτηθηκε μάλιστα και κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, στην εκπομπή Entertainment Weekly. Διαβάστε την απάντησή του…

“Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι που σε κάνουν να ενδιαφερθείς για τους gay χαρακτήρες, από το να βγεις έξω και να κάνεις σεξ με άνδρες. Και υπάρχουν και πολλές περισσότερες πτυχές, σχετικά με αυτούς τους χαρακτήρες, για τις οποίες ενδιαφέρομαι και έχουν να κάνουν με τη σεξουαλικότητα τους. Οπότε με κάποιον τρόπο είναι τυχαίο, αλλά ίσως και όχι. Εννοώ, έχω παίξει έναν gay άνδρα που ζούσε το 60 και το 70, έναν gay άνδρα που απεικονίζεται το 50 και έναν άλλο το 20.

Και αυτές ήταν στιγμές που το να είσαι gay, τουλάχιστον ανοιχτά, ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Ένα κομμάτι του ενδιαφέροντος μου έχει να κάνει με το πως τα άτομα αυτά ζούσαν εξαιρετικά αντισυμβατικές ζωές. Ή ξέρεις κάτι; Μπορεί απλά να είμαι gay”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!