Το συγγνώμη των McDonald’s σε gay ζευγάρι

22/01/2015

McDonalds-logoΣε διαθεσιμότητα έθεσε η εταιρεία McDonald’s έναν φύλακα που εργαζόταν στο υποκατάστημά της στην Leicester Square του Λονδίνου, επειδή ζήτησε από δύο gay άνδρες να σταματήσουν να φιλιούνται.

Η απόφαση αυτή, ήρθε μετά το παράπονο που εξέφρασε στη γνωστή αλυσίδα, ο 23χρονος Matthew Dummigan.

Σχολιάζοντας το γεγονός, δήλωσε: “Ενώ φιλιόμασταν με τον σύντροφο μου, ο φύλακας μας πλησίασε και μας ζήτησε να σταματήσουμε. Όταν τον ρωτήσαμε, αν θα ήταν αποδεκτό για ένα straight ζευγάρι να φιλιέται, μας απάντησε ναι.”

“Ήταν τρομακτικό. Μας είπε ότι κάναμε τον υπόλοιπο κόσμο να αισθάνεται περίεργα. Μου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Προσπάθησα να τον αντιμετωπίσω. Του είπα ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή. Ήταν πολύ αγριεμένος”.

Ο εκπρόσωπος πάντως, των McDonald’s ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό αυτό.

“Ζητάμε συγγνώμη για την εμπειρία αυτή του κ. Dummigan. Λάβαμε τα παράπονα πολύ σοβαρά και έχουμε προβεί σε εσωτερική έρευνα, ενώ έχουμε θέσει ήδη σε διαθεσιμότητα τον φύλακα. Η υπηρεσία καταναλωτών μας βρίσκεται σε επαφή με τον κ.Dummigan”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!