Αυτή είναι η οικόγενεια που πρωταγωνιστεί στη νέα διαφήμιση της Nikon

19/01/2015


Ένα χρόνο πριν, η φωτογραφία των Kordale και Kaleb Lewis έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η φωτογραφία απεικόνιζε μια στιγμή καθημερινότητας του gay ζευγαριού με τα παιδιά του. Οι αντιδράσεις πολλές και τα σχόλια ακόμη περισσότερα.

Σήμερα, το ίδιο ζευγάρι συμμετέχει στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Nikon.

Στο διάρκειας δύο λεπτών διαφημιστικό σποτ της εταιρείας -το οποίο σκηνοθετεί ο Douglass Gautraud- οι δύο περήφανοι μπαμπάδες μας ξεναγούν στην καθημερινότητα της οικογένειάς τους ενώ συγχρόνως εξιστορούν το χρονικό αλλά και της αντιδράσεις της viral φήμης τους -που ξεκίνησε από μία χαριτωμένη αγουροξυπνημένη selfie.

“Αυτή είναι η καθημερινότητά μας, ξυπνώντας στις 5:30 το πρωί και ετοιμάζοντας τις κόρες μας για το σχολείο. Ήταν μία αθώα φωτογραφία”, ακούμε τον Kaleb να λέει στο βίντεο. ”

Ο Kordale ήταν σαν να λέει στη φωτογραφία ‘Δείτε τι έχω να αντιμετωπίσω πρωί πρωί’, και ξαφνικά η εικόνα έλαβε χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις. Δεν ήταν κάτι που περιμέναμε, και ακόμα μας φαίνεται απίστευτο”, συνεχίζει. “Για ποιον λόγο μία τέτοια φωτογραφία να γίνει τόσο viral;

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!