To μόριο του Usher κυκλοφορεί για τις γιορτές

27/12/2014

L169_CIFRcd3f9c08b37b465f2299b32994d1311bΤρέχει και δεν φτάνει ο ράπερ – μουσικός Usher, ο οποίος βλέπει τις πολύ προσωπικές του στιγμές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η ιστορία έχει ως εξής. Το 2010 κάποιος έκλεψε το αυτοκίνητο του Usher. Ανάμεσα στα κλοπιμαία και ένας υπολογιστής με αρκετό οπτικοακουστικό υλικό από την ερωτική ζωή του τραγουδιστή με την πρώην σύζυγό του, Tameka Raymond. Έκτοτε ο δράστης προσπαθεί να το πουλήσει, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία.

Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού από ότι φαίνεται κάποιος πρέπει να τσίμπησε και για αυτό έχουμε τα πρώτα screenshots.

Αν και ξέρουμε ότι και εσύ δεν θα μπείς στον πειρασμό να κοιτάξεις, εμείς παραθέτουμε το link όπου μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση (εδώ).

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!