Μετά το sex tape, η φωτογραφία που δείχνει τους 2 ποδοσφαιριστές να περπατούν χέρι χέρι

08/10/2016

Υπήρξε ένα από τα θέματα αυτής της εβδομάδας. To sex tape στο οποίο διακρίνονται οι ποδοσφαιριστές της Εϊμπάρ, Sergi Enrich και Antonio Luna, να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις με μία κοπέλα. H ιστορία κατέληξε με την κοπέλα να κάνει καταγγελία και με τους ποδοσφαιριστές να ζητούν, μέσω του Twitter, δημόσια συγγνώμη.

“Λυπούμαστε βαθύτατα και ζητάμε συγγνώμη για τη διαρροή των στιγμιοτύπων που έγινε χωρίς να το γνωρίζουμε ή ακόμη περισσότερο χωρίς τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η πράξη μας, όχι μόνο για τη δική μας εικόνα, αλλά και για αυτή του συλλόγου μας -του οποίου τα χρώματα εκπροσωπούμε- καθώς και σε περίπτωση που θίξαμε τους οπαδούς μας και την πόλη της Εϊμπάρ…”.

Τώρα η αθλητική εφημερίδα Sport, δημοσιεύει μια φωτογραφία που απεικονίζει τους δύο ποδοσφαιριστές να περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, η φωτογραφία συνοδεύεται και από τον τίτλο, “άλλη μια προσωπική στιγμή του Sergi και του Antonio”, υπαινισσόμενη τη μεταξύ τους σχέση.

Αρκετοί πάντως ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της εφημερίδας να δημοσιεύσει τη φωτογραφία αυτή, κάνοντας λόγο για ειρωνική και ομοφοβική διάθεση από πλευράς της.

Deja de seguirme compadre…! #purobeach

A photo posted by Sergi Enrich (@enrichsergi) on

Privilegio menorquín #menorca #macarella

A photo posted by Sergi Enrich (@enrichsergi) on

\

Después de enterarme que en #Cancún hay tormenta y huracanes tenia que desahogarme✈️!!!!! Próximo destino?

A photo posted by Sergi Enrich (@enrichsergi) on




Δες και αυτό!