Μάντσεστερ: Επιτέθηκαν σε gay ζευγάρι επειδή τραγουδούσε

03/11/2014

Crime-scene-2Άγριο ξυλοδαρμό δέχθηκαν δύο ανυποψιάστοι gay άνδρες στο Μάντσεστερ, επειδή ερμήνευαν τραγούδια από το μιούσικαλ Wicked.

Ο 25χρονος Jean Claude Manseau και 0 19χρονος Jake Heaton βρισκόντουσαν στο τραμ, όταν ένας άγνωστος άνδρας άρχιζε να τους βρίζει επειδή σιγοτραγουδούσαν.

Αν και το ζευγάρι κατέβηκε από το τραμ, ο άγνωστος άνδρας μαζί με άλλους 15 τους ακολούθησαν. Λίγο αργότερα και αφού τους πλησίασαν, άρχισαν να τους γροθοκοπούν.

Ο 19χρονος που δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, κατάφερε να ξεφύγει και να καλέσει βοήθεια.

Ο Manseau όμως, δε στάθηκε τόσο τυχερός.

Κατέστρεψε κάθε ίχνος εμπιστοσύνης που είχα.

Θα χρειαστεί να περάσει κάμποσος καιρός μέχρι να κυκλοφορήσω κάπου μόνος. Δεν ξέρω πότε θα αισθανθώ και πάλι ασφαλής για να πάω στο Μάντσεστερ.

Μου άνοιξαν το μέτωπο, τα χείλη, έσπασαν τη μύτη μου. Τα μάτια μου είναι κατάμαυρα. Τα πλευρά μου πονάνε. Δεν μπορώ να κινηθώ. Το πρόσωπο μου θα είναι σημαδεμένο για πάντα…”

Μετά την καταγγελία η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!