greenwave2014_poster

Τη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 η HOMOphonia Thessaloniki Pride διοργανώνει στα πλαίσια του Greenwave Festival την εκδήλωση με θέμα «Η ζωή των τρανς: Χωρίς Ταυτότητα, τρεις γενιές διακρίσεων, τρεις γενιές καταπίεσης».

Η εκδήλωσή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ στις 19:30 και θα μιλήσουν για την ζωή,την καθημερινότητα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Νανά, η Άννα Απέργη και άλλες τρανς. Την συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τσιτιρίδης.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Homophonia Thessaloniki Pride

Site: http://thessalonikipride.com.gr

Email: [email protected]

Greenwave Festival 2014Λίγα λόγια για το Greenwave Festival

Αφήστε το πράσινο κύμα να σας κατακλύσει!
Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή 18-21 Σεπτέμβρη, στο Δημοτικό Πάρκο ΧΑΝΘ (χώρος πρώην αναψυκτηρίων, δίπλα στο Θέατρο Κήπου) στη Θεσσαλονίκη.
GreenWave Festival: μια εναλλακτική «πράσινη» γιορτή. Διοργανώνεται, τα τελευταία τρία χρόνια, από την Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με οργανώσεις, δίκτυα, άτυπες ομάδες της πόλης. Υλοποιείται χάρη στην εθελοντική προσφορά πλήθους ανθρώπων που προσφέρουν τον χρόνο και την ενέργεια τους τόσο σε θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού, όσο και σε πρακτικότερα ζητήματα καθ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ.
Από το 2011 που ξεκίνησε, συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους ανθρώπους κάθε Σεπτέμβριο, που ελεύθερα και αυτόνομα συνεταιρίζονται, συνδιαλέγονται, επικοινωνούν, δρουν και λύνουν τοπικά προβλήματα επιβίωσης, περιβάλλοντος, αλληλεγγύης κλπ.
Η υποθήκευση του μέλλοντος των νέων, και κατ’ επέκταση όλης της χώρας, αποτελεί το κεντρικό θέμα του GreenWave2014, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 18 έως και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Πάρκο (χώρος πρώην αναψυκτηρίων) απέναντι από τη ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη. Το φετινό GreenWave θέλει να στείλει το μήνυμα «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ το μέλλον μας!».
Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Θεσσαλονίκης Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας νεολαίας 2014». Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.