Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε στο Athens Pride το Σάββατο 14/06

12/06/2014
antivirus magazine διαφήμιση

ATHENS PRIDE 2014

Πολύ σύντομα όλες και όλοι μας θα έχουμε την χαρά να πάμε στην πλ. Κλαυθμώνος, χιλιάδες όπως κάθε χρόνο. Πέρυσι ήμασταν 15.000, φέτος θα ξεπεράσουμε κάθε προηγούμενο για το επετειακό pride της Αθήνας, γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα!

Η ερώτηση είναι τώρα, άντε και πήγαμε τι θα δούμε;

Στην Πλατεία: 

Όλες οι οργανώσεις, ομάδες, δράσεις που σχετίζονται με την LGBT κοινότητα θα είναι εκεί για πληροφορίες και ενημέρωση του κόσμου. Μαζί τους θα είναι το Ath Checkpoint και η PRAKSIS που θα κάνουν ΔΩΡΕΑΝ τεστ για τον HIV. Φυσικά θα βρείτε και το περίπτερο του περιοδικού antivirus μαζί με το νέο τεύχος με αφιέρωμα στα 10 χρόνια του Athens Pride. Ακόμα μαζί με το antivirus θα είναι και το gayguide.gr που θα σας προμηθεύσει με τους νέους gaymap Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου και Σαντορίνης.

Στη Παρέλαση – Πορεία:

Εδώ αρχίζει η μεγάλη γιορτή, φέτος η παρέλαση θα φιλοξενήσει πέρα από τους χιλιάδες πεζούς, τυμπανιστές, μπλοκ οργανώσεων και πέντε (5) άρματα : Athens Pride, Colour YouthSHARK energy, Checkpoint και Sodade2 club! Καταλαβαίνετε ότι όλη η παρέλαση θα χορεύει στις μουσικές των αρμάτων, γιατί μια γιορτή θέλει φαντασία και μουσική για να είναι επιτυχημένη.

Στη Συναυλία:

Αφού τελειώσει η παρέλαση το party θα ξεκινήσει στο κεντρικό stage με τους Mikro, τους Minor Project, την Ελένη Φουρέιρα, την Κατερίνα Στικούδη και την Ελένη Δήμου και θα κλείσει με DJ sets από τουςDJ Vsag και Lefteris Lappasαλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα τις ζήσουμε όλοι μαζί την ώρα του ATHENS PRIDE!

Ζώγια ΣεβαστιανούH ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού θα παρουσιάζει το φετινό ATHENS PRIDE και κερνάει, καυστικά «face 2 face – family affair», μουσικοθεατρικά σφηνάκια. Με τη Δήμητρα Αθηναΐδου, παρέα στο πιάνο, ζωντανεύει γνωστούς ή άγνωστους, σουρεαλιστικούς χαρακτήρες της καθημερινότητάς μας και δεν αφήνει τίποτα όρθιο….!! Σκηνοθετική επιμέλεια Δημήτρης Κομνηνός.

Ετοιμαστείτε ήρθαν τα 10 ΧΡΟΝΙΑ ATHENS PRIDE το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014.




Δες και αυτό!