Πρεμιέρα για την παράσταση “FIT” στο θέατρο Βικτώρια

27/04/2014
antivirus magazine διαφήμιση

fit_ premiera

Πρεμιέρα έκανε εχθές (Σάββατο 26/04) στην κεντρική σκηνή του Θέατρου Βικτώρια η νέα παράσταση “FIT” του Νίκι Σίλβερ που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κομνηνός. Λίγο πριν τις εννιά το βράδυ η οδός Μαγνησίας αλλά και το φουαγιέ του θεάτρου, είχαν πλημμυρίσει από κόσμο που ανυπομονούσε να παρακολουθήσει το έργο. Φίλοι, γνωστοί, επώνυμοι αλλά και θεατρόφιλοι κατέκλυσαν την αίθουσα λίγο μετά και εκεί που περίμεναν τους πρώτους ηθοποιούς να βγουν στη σκηνή για να αρχίσει το έργο η εκρηκτική εισαγωγή που επέλεξε ο σκηνοθέτης τους τρομοκράτησε ευχάριστα.

Από τα συν της παράστασης ήταν η μητέρα του πρωταγωνιστή (Ζώγια Σεβαστιανού) που δεν άφησε ούτε στιγμή το κοινό να ηρεμήσει από τις ατάκες τις. Το θέμα του HIV και των σχέσεων που θίγει η παράσταση μεταξύ άλλων, παραμένει και σήμερα ένα ταμπού για την Ελληνική κοινωνία και μέσα από το έργο προσπαθούν να το αναδείξουν αλλά και να προτείνουν μία πολύ απλή λύση που δεν είναι άλλη από την αγάπη των ανθρώπων που έχουμε δίπλα μας.

Η παράσταση θα παίζεται από Πέμπτη – Κυριακή μέχρι τα μέσα Ιουνίου στις 21:00 στη κεντρική σκηνή του Θεάτρου Βικτώρια.

Πραγματικά αξίζει να τη δείτε! Σπεύσατε γιατί προβλέπεται να μην πέφτει καρφίτσα!

[box type=”info” ]Η υπόθεσή του έργου: Ο Αρλοκ Σιμσον (Σταμάτης Ζακολίκος) είναι ο αποκλειστικός κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του πατέρα του. Εδώ και πολλά χρόνια ζει μια μοναχική, σχεδόν ερημική ζωή. Όταν μια μέρα λαμβάνει ένα μήνυμα ότι ο πρώην εραστής του, πέθανε από πνευμονία, έρχεται αντιμέτωπος με την ιδέα της δικής του θνησιμότητας και αμέσως κάνει εξέταση αίματος για τον ιο HIV, τα αποτελέσματα της οποίας δεν αντέχει να ακούσει. Καθώς περιπλανιέται στους δρόμους χαμένος στις σκέψεις και τους φόβους του, συναντάει τον Μποιντ (Δημήτρης Παπαδάκης). Έναν πολύ όμορφο νεαρό ηθοποιό που υποδύεται έναν άγγελο σε μια παιδική παράσταση, στο πρόσωπο του οποίου ο Άρλοκ πιστεύει ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής του. Τον προσκαλεί στο σπίτι του για ένα ποτό και ο Μποιντ αποδέχεται. Τότε, εισβάλει στο σπίτι η πληθωρική, πομπώδης, αλκοολική, μητέρα του Άρλοκ, η Νέσσα (Ζώγια Σεβαστιανού) – η οποία μόλις έχει αποφασίσει να αφήσει τον δεύτερο σύζυγό της, τον πουριτανό Καρλ (Γιώργος Σουξές) – και του ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μετακομίσει εκεί, μόνιμα. Όταν ο Αρλοκ, πηγαίνει να μαζέψει τα πράγματα της, η Νέσσα ανακαλύπτει το αντικείμενο του πόθου του γιού της, τον Μπόϊντ, και αμέσως αναλαμβάνει δράση. Έτσι ξεκινά μια τρελή συγκατοίκηση των τριών, γεμάτη ανατροπές, αποκαλύψεις και ξεκαρδιστικά απρόοπτα, η οποία εξελίσσεται σε ένα απρόσμενα όμορφο “ménage à trois” ….[/box]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!