Ο Kavana, το ποπ είδωλο των 90s από την Βρετανία, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι είναι gay.

O 36χρονος τραγουδιστής δήλωσε, επίσης, ότι σχεδόν ντρέπεται που δεν είχε μιλήσει ανοιχτά ως τώρα, μιας και κανένας δεν τον είχε ρωτήσει.

«Ένα κομμάτι μου νιώθει ντροπή γιατί που πήρε τόσο καιρό να πω δημόσια πως είμαι gay. Είμαι εδώ τώρα, στην ηλικία των 36 κάνω το coming out».

«Ποτέ δε μίλησα δημόσια γιατί ποτέ κανένας δε με ρώτησε. Έμοιαζε με ένα τεράστιο ελέφαντα στο δωμάτιο».

Ο ποπ τραγουδιστής που έγινε γνωστός στη δεκαετία του 90 με τα τραγούδια «Special Kind of Something», «Crazy Chance» και «Thank You» αποκάλυψε ότι δεν μίλησε ποτέ για τη σεξουαλική του ταυτότητα στους γονείς του.

«Όταν έκανα την πρώτη μου σχέση με έναν άνδρα το  είπα στη αδερφή μου Angela στο πάρτι για τα 40ά της γενέθλια. Χορεύαμε καν-καν και ξαφνικά της είπα. Α, παρεμπίπτοντος είμαι gay».

«Ποτέ μου δεν το είπα στη μητέρα μου ή τον πατέρα μου. Η μητέρα μου δέχεται τη φροντίδα στο σπίτι. Έχει αλτσχάιμερ- είναι αργά πια να της το πω. Δεν νομίζω ότι θα τη βοηθούσε να ξέρει. Ο πατέρας μου πέθανε πριν από 4 χρόνια».  

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!