Destinations: A’dam International Fashion Week 2014

24/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ποιόν φοράς;

Η αιώνια ερώτηση που ακούμε όλοι όσοι παρευρεθούμε σε κάποιο event. Τι μάρκα είναι; που το αγόρασες; γιατί αγαπάς αυτόν το σχεδιαστή; Άντε εσύ να απαντήσεις «κοιμόμουν μαζί του και από τότε μου στέλνει διάφορα κομμάτια, αλλά πραγματικά εγώ έχω προχωρήσει σε πιο ενδιαφέροντα άτομα.» Για αυτό εγώ απαντάω πάντα «Έβαλα ο,τι βρήκα στη ντουλάπα μου» και άσ’ τους να ξύνουν το κεφάλι τους.

Ε, η ώρα ήρθε να προετοιμαστώ και εγώ για το καλοκαίρι που έρχεται και τι καλύτερο από ένα διεθνές Fashion Week, με ανερχόμενους designers, VIP, τους κορυφαίους Ευρωπαίους στυλίστες, πανέμορφα μοντέλα που έχουν ξεχάσει τη γεύση της σοκολάτας και τους απανταχού fashionistas. Που όλα αυτά; Μα στο A’dam International Fashion Week. Η Ολλανδική πρωτεύουσα, προστατευμένη από την οικονομική ύφεση που μαστίζει την Ευρώπη, βρίσκει φέτος την ευκαιρία της να μπει για πάντα στο χάρτη των πρωτευουσών της μόδας, τώρα που το Παρίσι παραπαίει πολικά, το Μιλάνο δεν αναπνέει οικονομικά και το Λονδίνο σκάβεται ολόκληρο γιατί μας είχαν πει ψέματα ότι είναι έργα για τους Ολυμπιακούς, τελικά κατασκευάζουν ένα τεράστιο νέο σιδηροδρομικό δίκτυο (το έβγαλα και αυτό το άχτι μου).

Το Cultuurpark Westergasfabriek θα φιλοξενήσει για 5 ημέρες τα catwalks του event, που θα λάβουν χώρα από 17 μέχρι 27 Ιανουαρίου. Μην μπερδεύεστε με τα μαθηματικά, οι διοργανωτές μας καλούν δέκα ημέρες για να παρευρεθούμε σε εργαστήρια μόδας, εκθέσεις φωτογραφίας, ιστορικές εκθέσεις ενδυμάτων και πολλά ακόμη που συνοδεύουν το χειμερινό Fashion Week του Άμστερνταμ. Φέτος η έκρηξη των Social Media και των Fashion Blogs αναμένεται να κατακλύσει το event και ειδικά πάσα έχουν δημιουργηθεί για τους Fashion Opinion Leaders και επίσημους bloggers του AFW. Πάρτε λοιπόν μαζί σας το φορτιστή του iPhone γιατί με τόσο Grindr θα πέφτει η μπαταρία κάθε 3 ώρες.

17 – 27 Ιανουαρίου 2014, Άμστερνταμ

http://www.fashionweek.nl/




Δες και αυτό!