Αυτός ο εορτασμός είχε τα πάντα. Πλήθος κόσμου, στολισμένα με λουλούδια άρματα και ένα gay ζευγάρι να ανταλλάσσει τους γαμήλιους όρκους του.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια Pride παρέλαση αλλά για την πρωτοχρονιάτικη «Rose Parade» στην Pasedena της Califorinia.

Το ζευγάρι, Danny Leclair και Aubrey Loots παντρεύτηκε στην κορυφή του άρματος του AIDS Healthcare Foundation, το οποίο είχε το σχήμα ενός γιγάντιου κέικ. Το γάμο μετέδωσε ζωντανά και η τηλεόραση.

Ο εν λόγω γάμος αποτελεί τον πρώτο που τελείται στα πλαίσια αυτής της ιστορικής διοργάνωσης  (125 χρόνια).

Το όλο εγχείρημα έγινε χωρίς παρατράγουδα, παρά την προσπάθεια κάποιων να μποϊκοτάρουν την παρέλαση, εξαιτίας του γάμου.

Ο Μr Leclair λίγο μετά την τελετή δήλωσε: «Η στάση μας είναι αγάπη και η αγάπη θα σώσει ζωές».

Τι καλύτερο για να ξεκινήσεις τη νέα σου χρονιά!

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!