H ανδρική περιποίηση με Shisheido for Men

14/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η σειρά περιποίησης Shiseido Men είναι η επιστημονική επίτευξητης Shisheido για τη φροντίδα του ανδρικού δέρματος. Το τμήμα ομορφιάς του antivirus τη δοκίμασε τους τελευταίους μήνες και σας προτείνουμε αυτά τα οποία αγαπήσαμε.

Το μοναδικό Moisturizing Emulsion είναι ένα κρεμώδες γαλάκτωμα που απορροφάται γρήγορα, προσφέροντας ενυδάτωση σε βάθος και αφήνοντας μιας ευχάριστη αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα. Καταπολεμά τους ερεθισμούς από το ξύρισμα και μαλακώνει την άγρια επιδερμίδα. Διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίας και την αφήνει λέια και σφριγηλή.

Το Eye Soother, είναι ένα δροσερό τζέλ, που αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνοντας τα σημάδια της κούρασης, όπως οι μαύροι κύκλοι και οι λεπτές γραμμές.Ανακουφίζει προσφέροντας παράλληλα, τέλεια και άμεση ενηδάτωση, χαρίζοντας φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Το Moisturizing Self-Tanner, είναι ένα γαλάκτωμα για μαύρισμά χωρίες ήλιο, που χαρίζει στο πρόσωπο μια φυσική ηλιοκαμμένη όψη, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και αναζωογοννεί την επιδερμίδα. Προσφέρει φυσικό μαύρισμα χωρίς ήλιο σε λίγες μόνο ώρες.

Το Deep Wrinkle Corrector, είναι υψηλής τεχνολογίας δραστηική κρέμα που βελτιώνει την εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων. Εξαιρετικά αποτελεσματική στις προβληματικές περιοχές όπως η περιοχή των ματιών, ενεργοποιεί τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης της επιδερμίδας και της χαρίζει μία πιο νεανική όψη. Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποκαθιστά τη χαμένη της σφριγηλότητα, αναδιαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου. Τέλος, επαναφέρει τη λάμψη στο θαμπό και κουρασμένο πρόσωπο.

Το μοναδικό Body Creator Abdomen Toning Gel, είναι αναζωογονητικό τζέλ με συσφιγκτική δράση στην περιοχή της κοιλιάς και σε άλλα σημεία του σώματος που παρουσιάζουν πρόβλημα σφριγηλότητας. Διαγράφει τους μύες και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας μια ευχάριστη δροσερή αίσθηση.

Τη σειρά SHISHEIDO MEN θα τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα.

Antivirus Beauty

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!