Ψηφίζουμε Ελλάδα… στην Ελβετία!

14/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Η Ελβετία ξεκίνησε τη διαδικασία επιλογής του κομματιού της και στις 18 Νοεμβρίου θα ξέρουμε τους 6 συμμετέχοντες της Γερμανόφωνης τηλεόρασης.

Η Ελβετία συμμετέχει στο διαγωνισμό της Eurovision από το 1956 με τρεις κρατικές τηλεοράσεις. Την Γερμανόφωνη SRF, η οποία είναι και η μεγαλύτερη, τη γαλλόφωνη και την ιταλόφωνη.

Και ενώ οι δύο τελευταίες έχουν διαφορετικό τρόπο επιλογής, η Γερμανόφωνη κρατική τηλεόραση της χώρας για μία ακόμη φορά κάλεσε όσους ενδιαφέρονται από όλα τα μέρη του πλανήτη να στείλουν τραγούδι να το καταθέσουν online και να ψηφίσει ο κόσμος για αυτά.

Στις 18 Νοεμβρίου η επιτροπή της Γερμανόφωνης τηλεόρασης θα αποφασίσει τα 6 κομμάτια που θα περάσουν στην επόμενη φάση λαμβάνοντας απλά υπόψιν τους τη γνώμη του κοινού από την online ψηφοφορία χωρίς να είναι δεσμευτική για αυτούς (και πολλές φορές την αγνοούν κιόλας)

Από την Ελλάδα φέτος έχουμε 4 συμμετοχές τις οποίες μπορείτε να δείτε και να ψηφίσετε παρακάτω. Για την ψηφοφορία θα χρειαστεί να κάνετε Login (στο μενού αριστερά) αλλά η εγγρραφή είναι κάτι εύκολο γιατί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλά το λογαριασμό σας στο Facebook. Η ψηφοφορία λήγει 18/11 στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

  • Για την Akrivi κάντε κλικ εδώ!
  • Για την Anna Capone Pappas κάντε κλικ εδώ!
  • Για την Annet Artani κάντε κλικ εδώ!
  • Για τον Derek Liontis κάντε κλικ εδώ!

O τελικός της Ελβετικής επιλογής θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου στο Kreuzlingen της Ελβετίας. Σε αυτή την online διαδικασία οι Eurofans μπορούν να δούν πολλούς γνώριμους του διαγωνισμού, οι οποίοι έχουν καταθέσει τραγούδι, όπως:

Anett Artani (Κύπρος 2006)
Rainer Hoeglmeier (Wind lead singer – Γερμανία 1985, 1987 & 1992)
Paula Marengo (Ισπανική επιλογή 2011)
Patric Scott (Ελβετική επιλογή 2012)
Loïc Schumacher (Ρουμάνικη επιλογή 2012)
Daria Kinzer (Κροατία 2011)




Δες και αυτό!