Η Ρωσία βρίσκεται σε ένα διαρκή κυνηγητό και βίαιων επιθέσεων απέναντι στην ΛΟΑΤ κοινότητα  (λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ) που τις τροφοδοτούν οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί πρόσφατα από την βουλή τους και καταδικάζουν την αγάπη.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες του χειμώνα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πιέσουμε την Ρωσία να σταματήσει αυτή την απάνθρωπη μέθοδό εξόντωσης της ΛΟΑΤ κοινότητας. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει ο κόσμος να μάθει τι συμβαίνει εκεί.

Παρακολουθήστε αυτό το όμορφο 2 λεπτών βίντεο και μοιράσου το με την οικογένεια και τους φίλους σου ώστε να καταλάβουν τι θα συμβεί αν αν ένας ΛΟΑΤ αθλητής κερδίσει στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Το video αυτό κυκλοφόρησε από έναν οργανισμό που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων με την ονομασία https://www.allout.org. Παρουσιάζει μία αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, που όταν κερδίσει αφήνει τον παρτενέρ της στην πίστα και πάει να βρει την σύντροφό της στις κερκίδες των θεατών και ταυτόχρονα ακούμε την ομιλία του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ που μιλάει για τα μηνύματα του Ολυμπισμού και στον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Φυσικά με την ισχύουσα νομοθεσία αυτό μόνο ένα όνειρό θα μπορούσε να ήταν..