Destinations: Sitges Bear Week 2013

10/08/2013
antivirus magazine διαφήμιση

του Σπυρίδων Κάγκα

Κάνε μου λιγάκι woof! Οι συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις των BEAR WEEK, οδήγησαν φέτος στην επιμήκυνση της «εβδομάδας» και για δέκα ολόκληρες ημέρες, αρχές Σεπτεμβρίου,το γνωστό gay προάστιο Sitges, της γνωστής gay αγαπημένης πόλης Βαρκελώνης, θα υποδεχθεί χιλιάδες αρκούδους, cubs και τους φίλους τους.

Τι είναι το BEAR WEEK; Θα αφήσω την ίδια την οργάνωση να εξηγήσει: Στόχος είναι να κάνεις νέους φίλους, να περάσετε καλές στιγμές μαζί, να παρευρεθείτε σε πάρτι, εκδρομές, να παίξετε παιχνίδια, να κάνετε συζητήσεις κ.λπ. Επίσης, πρόθεσή [των διοργανωτών] είναι να προωθηθεί η πολιτιστική, αρχιτεκτονική και κοινωνική κληρονομιά [τους]. Συμπέρασμα; Fun άτομα, σε καλή διάθεση, συναντιούνται στην Καταλονία και περνάνε καλά με events, parties, φαγητό, κολύμπι και sex! Ole Catalonia!

Οι συνεργασίες με πολλά γνωστά Bear Clubs της Ισπανίας διασφαλίζουν την πολυσυλλεκτικότητα στη μουσική, στο στυλ και στα γούστα που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος, ανεξάρτητα από τον σύντροφο που ο καθένας μας επιλέγει. Αυτή τη χρονιά, ελέω οικονομική κρίσης που μαστίζει τα PIGS (μη πάει ο νους σου στο πονηρό, τις οικονομικά ασθενέστερες χώρες της Ευρωζώνης λέω), οι τιμές είναι πολύ προσιτές, προσελκύοντας το ενδιαφέρον από bearακια όλης την Ευρώπης και όχι μόνο! Άλλωστε 12 συνεχείς διοργανώσεις έχουν καταφέρει να βάλουν τη μικρή Ισπανική πόλη στο χάρτη των μεγαλύτερων παγκοσμίων gay event, κάνοντας όλη την τριχωτή κοινότητα να παραμιλάει για τη Sitges. Περίμενε ακόμα περισσότερα στο 12th. AnniBEARsary party, που εκπλήξεις, guest και ο DJ KONIG υπόσχονται να κάνουν ένα πάρτι που θα μείνει στην ιστορία! Απίστευτο στοιχείο; Σε όλα τα μεγάλα parties το κόστος του δεύτερου ποτού και μετά είναι μόνο €1, για όσους έχουν προαγοράσει το εισιτήριό τους από πριν. Έμεινες πολική αρκούδα;

6-15 September, Sitges, www.bearssitgesclub.org 

 Facebook Page I YouTube




Δες και αυτό!