Επίθεση σχολίων στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο λογαριασμό που διαθέτει στο Twitter, δέχτηκε η γνωστή τραγουδίστρια Pink. Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη εμφάνιση της σε μια συναυλία στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε να χορεύει στη σκηνή φορώντας τη σημαία –σύμβολο υπερηφάνειας τωνgay- με το ουράνιο τόξο.

Η τραγουδίστρια, στα πλαίσια της παγκόσμιας «Truth About Love» περιοδεία της, βρέθηκε στο Σίδνεϋ για να πραγματοποιήσει μια ακόμα εμφάνιση της. Κάποια στιγμή και ενώ ερμήνευε μία από τις επιτυχίες της, αποφάσισε να πάρει από το κοινό την εν λόγω σημαία. Στη συνέχεια την τοποθέτησε στους ώμους της αρχίζοντας να χορεύει ρυθμικά.

Δυστυχώς, όμως η αυθόρμητος αυτός αυτοσχεδιασμός δεν εκτιμήθηκε από όλους. Κάποιοι «τουίταραν» στην Pink, αποκαλώντας τη λεσβία.

Το γεγονός αυτό, βέβαια, δεν επηρέασε καθόλου την τραγουδίστρια, η οποία έχει υποστηρίξει επανειλημμένα τους gay ενώ πρόσφατα δήλωσε υπέρ της εκστρατεία για τους gay γάμους.

«Αποτελούν το πιο πιστό κομμάτι σε ότι κάνω» δήλωσε η ίδια το περασμένο Οκτώβριο. «Είναι οι πιο πιστοί μου φίλοι, για να είμαι ειλικρινής. Είχα πάντα πολλά gay αγόρια γύρω μου, αλλά τα gay κορίτσια είναι η λατρεία μου. Είναι η ειλικρίνεια μου μέσα σε έναν ωκεανό με σκατά. Έπρεπε να ήμουν και εγώ gay, σύμφωνα με το πώς φαίνομαι και το πώς είμαι. Απλά συμβαίνει να μην είμαι».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!