Stranger Things: Αυτές οι σκηνές ίσως επιβεβαιώνουν ότι ο Will Byers είναι γκέι

05/07/2022
από
Οι θαυμαστές του Stranger Things πιστεύουν ότι η σειρά έχει πλέον επιβεβαιώσει τη σεξουαλικότητα του Will Byers μετά από δύο συναισθηματικές σκηνές στην τέταρτη σεζόν.

Αρκετά είναι τα άτομα που εικάζουν εδώ και καιρό ότι ο Will (που υποδύεται ο Noah Schnapp) μπορεί να είναι γκέι λόγω της στενής φιλίας του με τον Mike (Finn Wolfhard). Ωστόσο, μια σκηνή στην οποία οι δυο τους βρίσκονται σε ένα αυτοκίνητο έχει ίσως επιβεβαιώσει τη σεξουαλικότητά του.

Στη σκηνή, ο Will και ο Mike κυκλοφορούν με το αυτοκίνητο αναζητώντας την Εleven και ο Mike εξομολογείται στον Will τους φόβους του ότι η Eleven μπορεί να μην τον αγαπά πια.

Προσπαθώντας να τον παρηγορήσει, ο Will ισχυρίζεται ότι ο Mike την κάνει να νιώθει «καλύτερα που είναι διαφορετική».

«Όταν είσαι διαφορετικός, μερικές φορές αισθάνεσαι σαν ένα λάθος. Αλλά την κάνεις να νιώθει ότι δεν είναι καθόλου λάθος. Σαν να είναι καλύτερη poy είναι διαφορετική και αυτό της δίνει το κουράγιο να παλέψει», είπε.

Στο επόμενο επεισόδιο, ο μεγαλύτερος αδελφός του Will, Johnathan (Charlie Heaton) του λέει ότι τον αγαπά και τον αποδέχεται και ότι «δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο, απολύτως τίποτα, που θα το αλλάξει ποτέ αυτό».

Αν και ο Will δεν έχει κάνει ποτέ coming out, οι θαυμαστές πιστεύουν ότι αυτές οι σκηνές επιβεβαιώνουν τη σεξουαλικότητα του.

Ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter: «Νομίζω ότι ο τρόπος που χειρίστηκαν την ιστορία του Will ήταν τόσο τέλειος. Ο Γουίλ δεν χρειάζεται να πει “Είμαι γκέι” γιατί ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος να ερμηνεύσω τις σκηνές του πέρα ​​από αυτό. Αυτή η σκηνή στο αυτοκίνητο μας είπε ακριβώς πώς ένιωθε ο Will για εκείνον και πώς νιώθει για τον εαυτό του».

Παρά τις φήμες γύρω από τη σεξουαλικότητα του Will, το καστ του Stranger Things δεν επιβεβαιώσε τις εικασίες, με την Μπράουν να δηλώνει σε προηγούμενη συνέντευξη: «Είναι 2022 και δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζουμε τα πράγματα».




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!