Σε αυτό το τεύχος υποδεχόμαστε τον Νίκο Μουτσινά. 

Antivirus Magazine No103

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής μιλά για τη ζωή του, τη σεξουαλικότητά του και κυρίως για όλα αυτά που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα.

Διαβάστε, επίσης, τη συνέντευξη του επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, αλλά και ένα αφιέρωμα για την καμπάνια “Πες το Ναι!”.

Καλωσορίζουμε, τέλος, τον Γιώργο Περρή ως guest editor του τεύχους.

Παράλαβε το νέο τεύχος στον χώρο σου, χωρίς χρέωση (αρκεί να μένεις στην Ελλάδα και να είσαι άνω των 18 ετών). Για να εγγραφείς στη δωρεάν συνδρομητική υπηρεσία πάτα εδώ

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις γνωστές μας στήλες μόδας, πολιτισμού, υγείας κλπ.

Editorial 103

«Τέσσερα βήματα». Τόσα ακριβώς έπρεπε να κάνω για να βρεθώ μπροστά από το κτίριο της Βουλής. Τέσσερα βήματα στις μεγάλες πορείες, όπως αυτή του (περσινού) Pride της Αθήνας, σημαίνει ότι πρέπει να ενοχλήσεις, να μιλήσεις δυνατά, ίσως και να σπρώξεις λιγάκι για να τα καταφέρεις. Και ενώ παίρνεις την απόφαση να τα κάνεις, μοιραία σκέφτεσαι από πού ξεκίνησες (συμβαίνει και σε εσάς αυτό;) αλλά και όλη τη διαδρομή μου διένυσες, μέχρι να φτάσεις σ΄αυτά τα τελευταία τέσσερα βήματα. Θυμάσαι όλες τις φορές που σταμάτησες για να πάρεις μια ανάσα, να ανάψεις τσιγάρο ή για να βρεις του φίλους και τις φίλες σου που ξεκίνησαν μαζί σου και που πάλι έχασες μέσα στο πλήθος. Και μετά κοιτάς γύρω σου, αντικρύζοντας όλες αυτές τις πολύχρωμες σημαίες που ανεμίζουν δίπλα σου και χαμογελάς με τη σκέψη ότι ίσως υπάρχουν εκεί για να γιορτάσουν (και) μαζί σου το γεγονός ότι σχεδόν έφτασες στον προορισμό σου. Τέσσερα βήματα μόνο και τελείωσες. Τα κάνεις! Τα έκανα! Το κτίριο της βουλής ακριβώς μπροστά μου. «Σειρά σου», λέω από μέσα μου, καθώς το κοιτώ. «Τέσσερα βήματα κι εσύ και έφτασες. Ενόχλησε, μίλα δυνατά, ίσως σπρώξε και λιγάκι. Είπαμε οι μεγάλες πορείες τα έχουν αυτά».

Υ.Γ. Κάθε pride είναι τόσο γιορτή όσο και διαδήλωση.

Βασίλης Θανόπουλος


Άκουσε τα podcast του Voice Up Greece με τον Βασίλη Θανόπουλο στα:

Apple Podcast   Google Podcast  Spotify