Τι θα δούμε σήμερα στις βραδιές queer ταινιών του ΑΝΤΙVIRUS

17/05/2022
Δεύτερη μέρα για τις βραδιές queer ταινιών που διοργανώνει το ANTIVIRUS με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας, Τρανσφοβίας και Ιντερφοβίας.

Οι ταινίες που θα προβληθούν σήμερα

20:50 / Μέλλον για Τρεις / Futur Drei: Σκην. Faraz Shariat, Γερμανία, 2020, 92’

Ο Πάρβις, γιος Ιρανών μεταναστών, περνάει την ώρα του στην μικρή του πόλη βγαίνοντας ραντεβού στο Grindr και πηγαίνοντας σε ρέηβ πάρτι. Όταν τον πιάνουν να κλέβει από ένα κατάστημα, τον στέλνουν να κάνει κοινοτική εργασία σε ένα κέντρο προσφύγων όπου θα γνωρίσει την Μπανάφσε και τον Αμόν από το Ιράν. Όταν ο Πάρβις και ο Αμόν αναπτύξουν ερωτικά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, η σχέση των τριών τους θα δοκιμαστεί.

Στην προβολή θα παρευρίσκεται και ο σκηνοθέτης Faraz Shariat.

23:00 / Το Ταξίδι / Rett Vest: Σκην. Henrik Martin Dahlsbakken, Νορβηγία, 2018, 80’

Ένας άνεργος καθηγητής μουσικής θα πάει ένα ταξίδι με τον τρανς πατέρα του, με τον οποίο έχουν αποξενωθεί, για να τιμήσουν την μνήμη της μητέρας του.

Το Ταξίδι - Rett Vest

Το περιοδικό ΑΝΤΙVIRUS τιμά τη φετινή IDAHOBIT με ένα τριήμερο προβολής* LGBTQI+ ταινιών. Πιο συγκεκριμένα από τις 16 μέχρι και τις 18 Μαΐου, αγαπημένες LGBTQI+ ταινίες θα προβάλλονται στον Κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21, Αθήνα), γιορτάζοντας το ξενόγλωσσο και ελληνικό queer σινεμά.

Queer Movie Nights




Δες και αυτό!