Πώς η Drew Barrymore βοήθησε στην επίσπευση του γάμου του Ross Mathews

0
160

Ο Ross Mathews παντρεύεται τον αρραβωνιαστικό του Dr. Wellinthon Garcia νωρίτερα από ό,τι προγραμμάτιζε – και όλα αυτά χάρη στην καλή του φίλη και αφεντικό του, Drew Barrymore.

Αποκλειστικά στο pagesix.com ο Ross Mathews δήλωσε για την παρουσιάστρια του “Drew Barrymore Show”: «Μου άλλαξε τη ζωή όταν μου ζήτησε να συμμετάσχω στην εκπομπή της, επειδή με έφερε στη Νέα Υόρκη, όπου ζει ο Wellinthon».

«Η ιστορία αγάπης μας πραγματικά πάει καλύτερα επειδή ήρθα εδώ», συνεχίζει. «Αν δεν υπήρχε η σχέση μου με την Drew, δεν ξέρω αν ο Welly και εγώ θα παντρευόμασταν. Ίσως να χρειαζόταν λίγος περισσότερος χρόνος για να προχωρήσουμε σε όλο αυτό».

Ο Mathews γνώρισε τον Garcia κατά τη διάρκεια των διακοπών του 2020 στο Puerto Vallarta του Μεξικού, λίγες εβδομάδες πριν ο κόσμος ανατραπεί από την πανδημία COVID-19.

Η ηθοποιός, Ντρου Μπάριμορ και ο κριτής του Ru Paul’s Drag Race, Ρος Μάθιους.

Ο Ross, κριτής στο Ru Paul’s Drag Race και συμπαρουσιαστής στο “The Drew Barrymore Show”, λέει ότι η Drew Barrymore έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ερωτική του σχέση με τον Dr. Wellinthon Garcia. Ο πρώτος ζούσε στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ και ο δεύτερος, κάτοικος της Νέας Υόρκης, είχαν σχέση εξ αποστάσεως για μήνες. Ο Mathews έκανε τελικά πρόταση γάμου τον Φεβρουάριο του 2021, λίγο μετά τη μετακόμισή του στη Νέα Υόρκη για τη συμμετοχή του στην καθημερινή εκπομπή της Barrymore.

«Η Drew είχε σημαντικό ρόλο στη σχέση μας», σημειώνει ο Mathews μιλώντας στο Knot. «Ήταν υποστηρικτική τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Θέλω να πω, αν παρακολουθείτε καθημερινά το “The Drew Barrymore Show”, μας βλέπετε να μιλάμε ανοιχτά για τη σχέση μου.»

Γι’ αυτό ο 42χρονος Mathews επέλεξε τελικά την 47χρονη Barrymore να είναι το “κορίτσι επί των λουλουδιών” στον επερχόμενο γάμο του στο Μεξικό.

Ο Ross Mathews και ο Dr. Wellinthon Garcia.

Ο συγγραφέας του “Name Drop” είναι επίσης ευγνώμων στην Barrymore που του έδωσε το βήμα να μιλήσει για το ειδύλλιο του με τον Garcia στο “The Drew Barrymore Show”.

Συζητώντας δημόσια το ταξίδι τους ως ζευγάρι – τόσο με το Knot όσο και με το Page Six – ο Mathews ελπίζει να ενδυναμώσει τα LGBTQIA+ άτομα που αναζητούν επιτυχημένες queer ιστορίες αγάπης στα μέσα ενημέρωσης.

«Ο Welly και εγώ δεν είχαμε παραδείγματα μεγαλώνοντας, οπότε θέλαμε να δείξουμε σε άλλα μέλη της κοινότητας, ειδικά στα παιδιά, ότι αυτό είναι όχι μόνο εφικτό αλλά και όμορφο».

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.